Den internationale byggegruppe Cordeel's digitale tilstedeværelse redesignet.

Kunde
Cordeel Group

Bureau
10uur reclamebureau

Min rolle
UX/UI design, bestemme online branding

Om projektet

Cordeel Group er et uafhængigt internationalt byggefirma med filialer i 8 europæiske lande. Virksomhedens basis er i Belgien og det har nu 1600 ansatte. Firmaet har sine egne betonfabrikker, stålfabrik og et tømrer- og møbelværksted. I kombination med en intern design- og ingeniørafdeling, deres egen materialeafdeling og uafhængige sikkerheds- og kvalitetsafdelinger betjener de hele bygningsprocessen.

 

Tidligere havde hver Cordeel-filial sit eget websted. Det betød, at hvert land havde sin egen "tone of voice", at der tydeligvis var store kvalitative forskelle mellem de forskellige websteder, samt at husstilen ikke blev anvendt konsekvent. Online-tilstedeværelsen drog ikke fordel af, at hvert sted er en del af en større helhed. Ønsket var derfor at nå frem til en ny stil og form, der kunne skabe en klar overordnet identitet. Derudover var det hensigten at de forskellige europæiske filialer kunne drage fordel af en fælles struktur, så der kunne opnås driftsfordele i styringen af ​​webstedet.
I designprocessen blev den eksisterende Cordeel-stil taget under behandling og gjort mere egnet til online brug. Selvfølgelig uden at give køb på mærkets genkendelighed. Cordeel er et jordnært firma, hvem skryderi og pral ligger fjernt. Derfor har jeg valgt en form, der fokuserer på resultaterne. Billeder og realiserede projekter er derfor gjort til ledefigurer i den valgte struktur. I kombination med et tydeligt grid og minimal brug af farve sikrer det et moderne udseende samt æstetik, der passer til Cordeel's omdømme og udstråling.
Den Cordeel hjemmeside er vinderen af de Dutch Splash Awards 2020. Webstedet er blevet tildelt i kategorien Design & UX.

Skal vi mødes?

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvem jeg er, og hvad jeg kan.

ronald@rvier.com
+45 52 68 24 24