Emergis Kind & Jeugd et redesign af den digitale identitet med vægt på tilgængelighed og brugervenlighed.

Kunde
Emergis (Organisation for mental sundhedspleje i Sydvest Holland)

Bureau
10uur reclamebureau

Min rolle
UX/UI design, digital strategy, bestemme online branding, redesign brand identity.

Om projektet

Emergis tilbyder mental sundhedspleje i Zeeland. Hvert år behandler eller vejleder de omkring 13.000 mennesker med forskellige problemer: psykiatriske lidelser, afhængighed, problemer inden for bo og arbejde, sikkerhed, vold i hjemmet. Børne- og ungdomsafdelingen (Kind & Jeugd) tilbyder mental sundhedspleje til børn og unge i alderen 0 til 18 år i Zeeland. Dette være sig hjemme, ambulant, på deltid eller som dagbehandling eller på klinik.

 

Udgangspunktet var at afdelingen skulle fremstilles som en separat del af Emergis. Baggrunden var, at organisationen ønsker at informere børn og unge i en anden form og "tone of voice". Projektet blev også brugt som et pilotprojekt til at modernisere den overordnede branding af Emergis. Noget der vil blive implementeret senere i hele organisationen.

Enhver besøgende, der leder efter specifik information på webstedet, skal være i stand til let at finde de ønskede oplysninger. Dette gælder såvel børn og unge som forældre og værger. Hele hjemmesiden er derfor krystalklar og opdelt i tre overordnede spørgsmål, nemlig: "Hvor kan vi hjælpe", "Har du spørgsmål" og "Hvem er vi".

Det målrettede rumlige layout og forebyggelse af overflod skaber en klar form, inden for hvilken det er let at navigere. Ud over det funktionelle mål bidrager dette også til en følelse af ro, (selv)tillid og tilgængelighed og lader den besøgende vide, at Emergis Kind & Jeugd er en kompetent organisation. Vi traf en bevidst beslutning om ikke at give billeder en primær rolle. Det skyldes hensyn til klienternes privatliv.

Inden for dette projekt var jeg ansvarlig for online strategi, struktur og design. Jeg var også en del af teamet, der var ansvarlig for at redesigne Emergis stil.

Skal vi mødes?

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvem jeg er, og hvad jeg kan.

ronald@rvier.com
+45 52 68 24 24