Et website for PLEIT, den årlige begivenhed om IT-tjenester til juridiske, notarer og fogeder.

Kunde
Lexxyn Groep / PLEIT

Bureau
10uur reclamebureau

Min rolle
UX/UI design

Om projektet

Ethvert juridisk kontor har at gøre med it. PLEIT er vidensplatformen for advokater, notarer og fogeder, der leder efter praktiske retningslinjer for at optimere deres it-tjenester. Platformen giver information til dem, der er interesseret i, brugere af og ansvarlige for it inden for juridisk praksis. PLEIT-begivenheden er en del af vidensplatformen. Målet er at give advokater, notarer, fogeder og ansatte gratis information om den seneste udvikling inden for it på én dag.

 

Hjemmesiden for PLEIT2018 skulle give interesserede parter mulighed for at se, hvad der var planlagt under arrangementet. Besøgende kunne på forhånd angive, hvilke workshops de vil besøge. Hvornår hvilken del ville foregå, og hvordan disse dele kunne koordineres, så alt kunne besøges. Det var også muligt at lære de nominerede til Legal Tech Startup Award at kende på forhånd. Webstedet er primært beregnet som et begivenhedswebsted. I de perioder, hvor der ikke er nogen begivenheder, fungerer webstedet som en kilde til information.
Al relevant information er struktureret tilgængeligt gennem temafiler, og ræsentationer kan derfor altid gennemgås, og faktaark kan downloades som kildemateriale. Jeg har været involveret i vidensplatformen siden begyndelsen. I mellemtiden har der været 6 PLEIT-begivenheder, og det er vokset fra et lille initiativ til en velrenommeret begivenhed inden for den juridiske sektor og tiltrækker omkring 500 til 650 specialister. Hjemmesiden har spillet en vigtig rolle heri.

Skal vi mødes?

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvem jeg er, og hvad jeg kan.

ronald@rvier.com
+45 52 68 24 24