Arbejder sammen om et energineutralt Zeeland med Zeeuws Energieakkoord.

Kunde
Zeeuws Energieakkoord (Zeelands energiaftale), Zeeland-provinsen

Bureau
10uur reclamebureau

Min rolle
UX/UI design, digital strategy

Om projektet

Zeeuws Energieakkoord (Zeeland-energiaftalen) er et samarbejde mellem forskellige sociale institutioner, provinsen, kommunerne, vandrådet, virksomheder og borgere, der arbejder på gennemførelsen af den nationale klimaaftale for et energineutralt Zeeland i 2050. Den regionale energistrategi (RES) er et vigtigt instrument i denneforbindelse. Energistrategien viser hvordan Zeeland-regionen har til hensgt at udforme og opfylde klima- og energimålene. Den endelige RES blev leveret og bestemt af de forskellige myndigheder og partnere i januar 2020.

 

Bestemmelsen af ​​RES har været en proces undervejs i mange år. Det tidligere websted var hovedsageligt rettet mod at informere interessenter (hvornår og hvor blev hvad diskuteret). Nu hvor RES er bestemt, er der behov for et websted, der kan inspirere og invitere (potentielle) interessenter, men frem for alt kan det også informere, så der kan kan udføres målrettet arbejde mod et energieffektivt og bæredygtigt Zeeland. Sekundært fungerer webstedet også som et udhængsskiltskilt for de andre RES-regioner i Holland for at vise, hvad Zeeland er i stand til med hensyn til organisering og implementering af projekter. Zeeland er faktisk den første provins, hvor RES blev udarbejdet og etableret.

Målgrupperne, som hjemmesiden fokuserer på, er meget forskellige. Fra medlemmer af forskellige fora (til dels medlemmer der allerede er godt inde i sagerne) til iværksættere, folk i uddannelsesbranchen, repræsentanter for interessegrupper og brancheforeninger samt interesserede beboere. Designet er skræddersyet til dette, og strukturen på hjemmesiden er klar og giver mulighed for at tilbyde information i forskellige lag og således gøre den tilgængelig for forskellige vidensniveauer.

Det valgte layout er rumligt, og ved at forebygge overdreven design skabes en klar tone, inden for hvilken det er let at træffe valg. Derudover viser detaljerne og omfanget af designet, at zeeuwsenergieakkoord.nl er Zeelands platform for overgangen til miljøvenlig energi.

Besøgende vil primært blive inspireret af at se de forskellige initiativer. Dette kan variere fra regionale til meget lokale initiativer. Projekterne er en vigtig del af hjemmesiden. Det er RES i praksis, og en konkret repræsentation af, hvordan Zeeland arbejder sammen om fremtiden. Fra store til små og fra lokale til regionale. Kortet med projekterne har også en dobbelt funktion. Ud over at henvise til de forskellige projekter informerer det også besøgende i ét blik om mangfoldigheden af initiativer og fordelingen af dem i Zeeland.

Inden for dette projekt var jeg ansvarlig for online strategi, struktur og design.

Skal vi mødes?

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvem jeg er, og hvad jeg kan.

ronald@rvier.com
+45 52 68 24 24