De Stacaravanmakelaar redesignet. Tydelig, brugervenlig og i tråd med deres førende rolle inden for sommerhusmægling

Kunde
De Stacaravanmakelaar

Bureau
10uur reclamebureau

Min rolle
UX/UI design, bestemme online branding

Om projektet

I modsætning til i Danmark er det mindre almindeligt i Holland at have et sommerhus. Men i de senere år har flere og flere mennesker valgt at nyde deres eget mobile home eller chalet i deres fritid. Til at begynde med var der ikke et omfattende netværk af mæglere, der kunne hjælpe med køb og (især) salg af disse sommerhuse. 'De Stacaravanmakelaar' så denne mulighed og begyndte mægling for et par år siden i provinsen Zeeland. Det viste sig at være en succes.

 

Da webstedet blev redesignet, blev det besluttet at vælge en mere forretningsmæssig tilgang. Webstedet viste sig meget mere sammenligneligt med et websted for en mægler med almindelige ejendomme. Dette valg var hovedsageligt inspireret af ønsket om at placere 'De Stacaravanmakelaar' som den eneste ægte specialist i denne sektor. En mægler med erfaring, viden og frem for alt pålidelighed. Tænk her på en god filterfunktion og et klart overblik over specifikationer, placering og billeder af de tilbudte købs- og slagsobjekter.

Provinsen Zeeland var udgangspunktet for 'De Stacaravanmakelaar'. En kystregion, som der traditionelt kommer mange turister til. I mellemtiden er 'De Stacaravanmakelaar' blevet specialist i salget af Stacarvans / sommerhuse i de hollandske provinser Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel og Noord-Holland. Men de er også aktive i udlandet; Tyskland, Belgien og Italien. Hjemmesiden er et vigtigt værktøj her og har omkring 40.000 unikke besøgende på månedsbasis.

Skal vi mødes?

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvem jeg er, og hvad jeg kan.

ronald@rvier.com
+45 52 68 24 24