Fisk, fisk og atter fisk,... og hvordan man tilbereder dem vidunderligt. Visrecepten (dansk: fiskeopskrifter) er den platform, der hjælper dig med dette.

Kunde
Nederlands Visbureau (Hollandsk fiskebureau)

Bureau
10uur reclamebureau

Min rolle
UX/UI design, bestemme online branding

Om projektet

Nederlands Visbureau (Hollandsk fiskebureau) er det kollektive marketing- og PR-agentur, der betjener den hollandske fiskesektor med det formål at fremme fisk, krebsdyr og skaldyr i ind- og udland. Dette mål opnås ved at øge den eksisterende viden om og påskønnelse af fisk og fiskeprodukter og ved at fremme ​​informationen om den hollandske fiskeudbud.

 

Den hollandske fiskesektor arbejder hårdt for at blive mere bæredygtig. Det budskab, som sektoren ønsker at formidle, er at det at spise mindre fisk ikke hjælper med at sikre at fiskebestandene i havet klarer sig bedre. Netop ved fortsat at spise fisk bevidst er fiskerisektoren i stand til at investere i bæredygtige initiativer. Kort sagt, fiskebureauet ledte efter en måde at få fisk på kortet (og påtallerknen) på en positiv måde.

Visrecepten.nl er et af værktøjerne som hjælper besøgende med at vælge og lave mad. Her finder du en lækker opskrift til enhver lejlighed. Som en kilde til kulinarisk inspiration er webstedet designet med henblik på at "opleve" inden for en klar struktur. Målet var at give folk lyst til at lave en fiskeret. Men ud over at tilbyde hjælp og at friste har webstedet også klart fået til opgave at informere besøgende og skabe opmærksomhed.

Webstedet er godt værdsat af brugerne. Cirka 75.000 til 80.000 unikke besøgende bruger webstedet hver måned.

Skal vi mødes?

Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvem jeg er, og hvad jeg kan.

ronald@rvier.com
+45 52 68 24 24